Gratis strategiesessie

Bespreek samen met mij wat er nodig is om jouw online business naar een volgend niveau te tillen.

Zodat je meer impact met je bedrijf kunt maken, en daar ondertussen ook een goede boterham mee kunt verdienen.

In dit gesprek bespreken we:

Jouw bedrijf

 Waar sta je nu met je bedrijf en waar wil je naartoe groeien? Hierbij challenge ik je om alles wat je kent los te laten. 

Jouw uitdagingen

Ik vertel je wat je nog in de weg staat om dat eigen bedrijf waar je naar verlangt te realiseren.

Jouw kansen

En ik deel waar ik voor jou de grootste kansen zie om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Je bent begonnen je online bedrijf, omdat je grootse dromen hebt, vrijheid wilt én een verschil wilt maken.

Maar heel eerlijk? Dat gaat niet zonder slag of stoot.

Want ondanks dat je al veel tijd, geld en energie in je bedrijf stopt blijft het resultaat steeds uit. En dat zorgt voor (financiële) onrust en twijfels over of je nu wel met de juiste dingen bezig bent. Of het ondernemerschap wel voor jou weggelegd is.

Je mist dan ook nog een stevige strategie. Waarin duidelijk naar voren komt wie je precies helpt, welke prijzen je daarvoor vraagt, en hoe je jouw ideale klant vervolgens kunt aantrekken op een manier die goed voelt voor jou. Want hoewel je super goed bent in je vak, heb je van online strategie, marketing en sales geen kaas gegeten.

Liever besteed je je tijd en energie aan het helpen van jouw ideale klant. Terwijl je zelf ook geniet van een fijner leven en een goede boterham. Want ook dat laatste is een van de redenen dat je bent gaan ondernemen. Je wilt geen twee keer na hoeven denken over een avondje uit eten of een weekendje weg met vriendinnen. 

 Jij wilt gewoon een simpel, helder systeem voor je bedrijf hebben dat resultaat oplevert. Zodat je focus hebt, weet wat je elke week te doen staat, en meer ruimte overhoudt voor jezelf of voor het helpen van klanten. 

Kortom, je wilt niet langer meer aanrommelen en in plaats daarvan een eigen bedrijf neerzetten waarin je omzet, voldoening en vrijheid ervaart.

Elke maand selecteer ik 3 ondernemers voor een gratis strategiesessie t.w.v. €147. Waarin we samen kijken naar je bedrijf, waar je naartoe wilt groeien, en wat ervoor nodig is om daar te komen. Je ontvangt minimaal twee concrete tips waar je direct na de sessie mee aan de slag kunt.

Deze gratis strategiesessie is voor jou als jij:

Even voorstellen

Hi! Ik ben Jorien, business coach, en ik help ambitieuze vrouwen zoals jij met het bouwen van een bedrijf dat zorgt voor omzet, voldoening en vrijheid. Niet door harder te werken, maar door slimmer te werken. 

Drie jaar lang heb ik gewerkt als proces- en veranderconsultant voor grote Nederlandse bedrijven als NS en ABN Amro. Om precies te zijn hielp ik hen bij het automatiseren, optimaliseren en slimmer inrichten van hun bedrijfsprocessen, en ondersteunde ik hen bij het doorvoeren van grote veranderingen.

Maar ergens knaagde het: ik haalde geen voldoening uit m’n werk en dus besloot ik dat het tijd was voor verandering.

Een jaar lang heb ik keihard gewerkt om naast mijn fulltime baan als consultant een coach- en NLP opleiding te volgen en van alles klaar te zetten voor mijn bedrijf. Wist ik iets niet? Dan haalde ik ergens alsnog die kennis vandaan, waardoor ik bijvoorbeeld mijn eigen website en Online Academy wist te bouwen.

Maar toen ik de stap maakte naar fulltime ondernemen, startte mijn reis pas echt. Ik kwam erachter dat, met alle kennis en werkervaring die ik had opgedaan, business coaching veel beter bij me paste als mindset coaching. En besloot de dingen opnieuw om te gooien.

En ondertussen struggelde ik met een paniekstoornis. Alles wat op bedrijfsvlak gaande was, samen met een recente verhuizing naar een nieuwe stad in corona tijd en een familielid die uit het leven stapte bleek namelijk te veel te zijn.

Gelukkig schijnt achter de wolken altijd de zon, en heb ik inmiddels het gevoel dingen weer op de rit te hebben. Ik voel nu meer energie en motivatie dan ooit om ambitieuze, enthousiaste ondernemers te helpen, zodat ook zij een bedrijf kunnen bouwen dat zorgt voor resultaat, rust in hun hoofd en vrijheid.