2020, het jaar dat het roer omging

Na een studententijd die ik niet had willen missen, rolde ik na mijn studie Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam de wereld van de consultancy in. Iets wat voor mij als een hele logische keuze voelde: het verdiende goed, kwam met allerlei doorgroeimogelijkheden, en naast de leuke collega’s kreeg ik er ook nog eens een fijne auto van de zaak bij. Ondertussen kocht ik ook een leuk huis en had ik een goed, sociaal leven. Op papier leek het helemaal te kloppen.

Maar ergens knaagde het. Enerzijds haalde ik veel energie uit het optimaliseren, automatiseren en slimmer inrichten van processen bij grote bedrijven. Anderzijds voelde ik me leeg en onvoldaan, en vroeg ik me stiekem af wie ik nu werkelijk hielp.

Toen ik in maart 2020 afscheid moest nemen van een dierbaar iemand, voelde ik ineens heel sterk dat het tijd was voor verandering. Het deed me inzien hoe tijdelijk het leven in deze vorm is, en dat je maar beter kunt genieten van de tijd die je hier hebt. En dit gevoel werd nog eens versterkt toen niet veel later een ander familielid uit het leven stapte.

"All our dreams can come true if we have the courage to pursue them"

- Walt Disney -

En dus waagde ik de sprong

Een jaar lang werkte ik keihard naast mijn fulltime baan als consultant om een coach- en NLP opleiding te volgen en van alles klaar te zetten voor mijn bedrijf. Wist ik iets niet? Dan zocht ik het uit. En zo bouwde ik bijvoorbeeld mijn eigen website, Online Academy en leerde ik advertenties slim inschakelen.

Aan alles voelde ik: dit is voor mij het juiste pad. 

En dus zei ik mijn baan als proces- en veranderconsultant op. Ondanks dat ik een paar dagen eerder promotie had gemaakt. Vol enthousiasme startte ik toen met het coachen van vrouwen die ook toe waren aan verandering, en deed ik meer ervaring op in het ondernemerschap. 

Al snel merkte ik dat ik ontzettend veel energie kreeg van ondernemende vrouwen die vastbesloten waren om alles uit hun leven te halen. En die zich daarbij door niets en niemand laten tegenhouden. En dus besloot ik om me te gaan richten op deze groep. 

Wat begon als coaching op het gebied van mindset, werd met alle kennis en werkervaring die ik inmiddels had opgedaan als vanzelf business coaching. Dit klikte pas écht, en dus besloot ik om de boel nog een keer om te gooien.

Of dit altijd ‘smooth sailing’ was? Zeker niet. Er kwamen de nodige ups en downs bij kijken. De overstap naar fulltime ondernemen, de recente verhuizing naar een nieuwe stad in corona tijd, en een familielid die op een nare manier uit haar leven stapte bleek te veel te zijn. Waardoor ik een paniekstoornis ontwikkelde en soms struggelde om voor mijn bedrijf te gaan.

Inmiddels heb ik de dingen weer op de rit. En mag ik iedere dag met veel plezier ambitieuze, enthousiaste vrouwen zoals jou helpen met het bouwen van een bedrijf dat zorgt voor consistent resultaat, voldoening en vrijheid. Niet door harder te werken, maar vooral ook door slimmer te werken. Zodat we samen de wereld een beetje mooier kunnen maken.

Oké, tijd voor iets luchtigers...

Mensen die mij goed kennen weten dat ik ambitieus ben en vol overgave voor mijn bedrijf ga, maar ook dat ik daarnaast graag geniet van het leven.

Nu is het jouw beurt

Ik vind het namelijk ook super leuk om jou te leren kennen, en ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar droom je van als ondernemer? En waar loop je nog tegenaan om deze droom te verwezenlijken?

Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt het idee dat ik je kan helpen, vul het formulier hieronder in. Mijn missie is namelijk om elke ondernemer verder te helpen als ze met mij in contact komen. Of dat nu is door samen het gesprek aan te gaan, of door je door te verwijzen naar iemand anders. Ik geloof namelijk niet in concurrentie, maar in het matchen van iemand met de juiste persoon.

Laat het me weten door onderstaand formulier in te vullen. Ik reageer meestal binnen 48 uur op je bericht.