Gratis masterclass

De 6 stappen voor een succesvol online bedrijf, waarmee je ook rust en vrijheid voor jezelf creëert

Wil jij?

Betrap je jezelf nu stiekem op de gedachte dat dit te mooi klinkt om waar te zijn? 

In dat geval is het tijd om de overtuiging dat dit voor jou niet mogelijk is aan te pakken. En om verder te gaan dan de overtuiging dat een succesvol bedrijf bouwen moeilijk, stressvol en onzeker is.

Want dat hoeft niet zo te zijn: het ís mogelijk om een goedlopend bedrijf te bouwen waarin je zowel voldoening als het gevoel van rust en vrijheid ervaart.

In deze gratis masterclass deel ik dan ook verschillende elementen waar je aan hebt te werken, wil je dit bereiken.

In 75 minuten vertel ik je:

"Ik vond het confronterend om te merken op welke fronten ik mezelf nog saboteer. Maar fijn om, met hulp van alle tips die Jorien gaf, te weten waar ik aan heb te werken om hier verbetering in te brengen!"

Even voorstellen...

Hi! Ik ben Jorien, business coach, en ik help ambitieuze vrouwen zoals jij met het bouwen van een bedrijf dat zorgt voor omzet, voldoening en vrijheid. Niet door harder te werken, maar door slimmer te werken. 

Drie jaar lang heb ik gewerkt als proces- en veranderconsultant voor grote Nederlandse bedrijven als NS en ABN Amro. Om precies te zijn hielp ik hen bij het automatiseren, optimaliseren en slimmer inrichten van hun bedrijfsprocessen, en ondersteunde ik hen bij het doorvoeren van grote veranderingen.

Maar ergens knaagde het: ik haalde geen voldoening uit m’n werk en dus besloot ik dat het tijd was voor verandering.

Een jaar lang heb ik keihard gewerkt om naast mijn fulltime baan als consultant een coach- en NLP opleiding te volgen en van alles klaar te zetten voor mijn bedrijf. Wist ik iets niet? Dan haalde ik ergens alsnog die kennis vandaan, waardoor ik bijvoorbeeld mijn eigen website en Online Academy wist te bouwen.

Maar toen ik de stap maakte naar fulltime ondernemen, startte mijn reis pas echt. Ik kwam erachter dat, met alle kennis en werkervaring die ik had opgedaan, business coaching veel beter bij me paste als mindset coaching. En besloot de dingen opnieuw om te gooien.

En ondertussen struggelde ik met een paniekstoornis. Alles wat op bedrijfsvlak gaande was, samen met een recente verhuizing naar een nieuwe stad in corona tijd en een familielid die uit het leven stapte bleek namelijk te veel te zijn.

Gelukkig schijnt achter de wolken altijd de zon, en heb ik inmiddels het gevoel dingen weer op de rit te hebben. Ik voel nu meer energie en motivatie dan ooit om ambitieuze, enthousiaste ondernemers te helpen. Zodat ook zij een bedrijf kunnen bouwen dat zorgt voor resultaat, rust in hun hoofd en vrijheid.

Nu tijdelijk gratis

Normaal 27,-

Meld je aan voor de masterclass en start de transformatie naar een succesvol eigen bedrijf, waarin je rust en vrijheid ervaart!

Let op: deze masterclass is speciaal voor dienstverleners, en er zijn maar een beperkt aantal plekken. Vol = vol!