Denk jij ook weleens 'Is dit het nou... er moet toch méér zijn?'

“Jorien heeft me enorm geholpen door mijn droom op tafel te krijgen en te onderzoeken wat me tegenhoudt om die droom waar te maken. En om daarnaast inzicht te krijgen in de eerste stappen om daar te komen.”

– Linde, 27 jaar – 

Herkenbaar?

Dat er weinig spannends gebeurt in je leven en dat het over algemeen wel prima met je gaat, maar dat je nou niet het gevoel hebt écht voluit te leven? Op de vraag of je gelukkig bent kun je dan ook niet volmondig ‘ja!’ antwoorden, want ergens in jou knaagt dat gevoel dat er meer moet zijn.

Diep van binnen wil jij namelijk alles uit het leven halen wat eruit te halen valt, risico’s durven nemen, en het gevoel hebben echt te leven. Je wil ‘s ochtends wakker worden met een grote smile op jouw gezicht (ja, ook op maandagochtend) en ‘s avonds weer naar bed gaan met een blij, dankbaar, en voldaan gevoel. Omdat je na vandaag weer een stapje dichter bij je dromen bent, je je eigen pad volgt, en omdat je doet waar jouw hart sneller van klopt.

Dát is waar jij naar verlangt.

Hi, ik ben Jorien!

En als coach ondersteun ik jou in het creëren van een leven waar jij naar verlangt, wat bij jou past en waar je pas écht blij van wordt.

Ieder van ons heeft namelijk zo haar dromen, maar wat me opvalt is dat we daar maar weinig bij stilstaan en vaak dat ijzersterke vertrouwen in onszelf missen om er ook écht iets mee te doen. Waardoor we niet het leven leiden zoals we dat het allerliefste zouden willen.

Ook ik behoorde jarenlang tot deze groep. Ondanks dat ik zeker niet ongelukkig was, miste ik het gevoel van écht voluit leven. Achteraf gezien leefde ik vooral volgens het boekje en koos ik vaker wel dan niet de veilige en vertrouwde optie. Waarmee dat waar ik diep van binnen naar verlangde ver naar de achtergrond was verdwenen.

Na 3 jaar lang in de consultancy wereld te hebben gewerkt en mezelf te hebben ingeprent ‘nog even doorzetten, het wordt vast beter’, werd ik gelukkig wakker geschud. Ik besefte me ineens heel goed dat ik al die tijd de enige was die mezelf had tegengehouden, en dat er een wereld aan mogelijkheden voor me open lag.

Ondanks dat er geen garanties waren, besloot ik toen om dingen anders te doen en om stapje voor stapje meer te vertrouwen op mijn hart. Waardoor ik mijn leven inmiddels zo heb ingericht als ik dat zelf wil, en de dingen doe waar ik energie van krijg. En dat gun ik iedere vrouw.

In mijn e-book help ik je dan ook graag om inzicht te krijgen in wat jouw volgende stap moet zijn, zodat ook jij je mooiste leven kunt leven.

Hoe vastberaden ben jij om álles uit het leven te halen wat eruit te halen valt?

In mijn gratis e-book ‘Leef je mooiste leven – In 5 stappen helderheid over jouw volgende stap’ help ik jou om erachter te komen wat jouw eerstvolgende stap moet zijn om het leven te kunnen creëren waar je naar verlangt, wat bij je past en waar je blij van wordt.