Gratis e-book

'5 onmisbare tips om af te rekenen met onzekerheid in je bedrijf'

Misschien herken je het wel...

Je bent gaan ondernemen voor de vrijheid, maar de realiteit is anders: je voelt je onzeker of je wel goed genoeg bent als ondernemer, twijfelt regelmatig over wat te doen in je bedrijf, en werkt jezelf de klok rond.

Je hebt geen idee hoe hier precies verbetering in te brengen, en wilt hier nu verandering in aanbrengen. Je wilt niet dat jij jezelf en jouw dromen nog langer in de weg staan.

Want hoe mooi zou het zijn als je met een ijzersterke mindset, een flinke portie zelfvertrouwen en vol energie jouw bedrijf kunt runnen?

In dit e-book deel ik 5 super waardevolle tips met je om je onzekerheid los te laten en met vertrouwen je eigen bedrijf te runnen. Het is namelijk geen rocket science, en ook jij kunt dit bereiken! 

Na het lezen van dit e-book weet jij:

Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting ondernemen met mentale vrijheid.

“Jorien heeft me enorm geholpen door mijn droom op tafel te krijgen en te onderzoeken wat me tegenhoudt om die droom waar te maken. En om daarnaast inzicht te krijgen in de eerste stappen om daar te komen.”

– Linde, 27 jaar – 

Even voorstellen

Hi! Ik ben Jorien, coach, en ik help ondernemers om met een flinke dosis vertrouwen en rust in hun hoofd een succesvol eigen bedrijf te bouwen.

Als iemand die vaker wel dan niet de veilige optie te koos, was het niet gek dat ik na mijn studie Economie en Bedrijfskunde in de consultancy belande: het betaalde goed, bracht zekerheid en er waren genoeg doorgroeimogelijkheden. Naast dat ik het ook ontzettend leuk vond om me bezig te houden met bedrijfsprocessen en het verbeteren hiervan.

Maar hoewel het op papier allemaal leek te kloppen, voelde ik me diep van binnen leeg, onvoldaan en leefde ik naar de weekenden toe. Totdat ik, net als veel anderen die op het punt van verandering staan, werd wakkergeschud door verschillende gebeurtenissen die veel impact op mij maakten. 

Ineens werd het me heel duidelijk dat het leven te kort is om te doen wat je niet gelukkig maakt, en om je angsten en onzekerheden je tegen te laten houden om een leven te creëren ver voorbij wat je denkt dat mogelijk is. En dus besloot ik om mijn hart achterna te gaan en meer met mijn liefde voor persoonlijke ontwikkeling te doen.

Ik volgde twee coach opleidingen, een NLP opleiding, verschillende trainingen en doe inmiddels een tweede bachelor Psychologie. Waardoor ik een enorme innerlijke reis maakte en uiteindelijk, 3 jaar later, durfde te ontsnappen uit die gouden kooi. 

Inmiddels mag ik met veel plezier vrouwen met een missie helpen om hun dromen te realiseren, door ervoor te zorgen dat ze een ijzersterke strategie én mindset hebben als ondernemer. En zo die financiële en mentale vrijheid kunnen gaan ervaren waar ze naar verlangen!

Gratis het e-book '5 onmisbare tips om af te rekenen met onzekerheid in je bedrijf' ontvangen?

Laat dan via de knop hieronder je e-mail achter en ontvang het e-book GRATIS in je mail.