Boost je Business sessie

Ben jij gemotiveerd om een succes van je bedrijf te maken, maar weet je niet goed waar je precies moet beginnen? Waar jouw focus op mag liggen?

In deze 2 uur durende sessie staan we uitgebreid stil bij jouw bedrijf, je online strategie, en geef ik je waardevolle tools mee. Zodat je na deze sessie precies weet wat je moet doen om met je bedrijf naar een volgend niveau te kunnen groeien.

Dit komt jou bekend voor...

Je bent begonnen met je eigen online bedrijf, omdat je graag mensen helpt en een verschil wilt maken. Maar óók omdat je je financieel en mentaal vrij wilt voelen.

Helaas is de realiteit anders…

Van schieten met losse flodders en (financiële) onzekerheid naar een consistente omzet, vrijheid en voldoening met je eigen bedrijf.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om succesvol online bedrijf te bouwen, waarin je geniet van vrijheid en voldoening. Je moet alleen even weten welke stappen je daarvoor moet zetten.

Als ondernemer zijn er namelijk duizend-en-een dingen die je kunt doen, waardoor je je al snel verliest in allerlei acties die niet het gewenste resultaat opleveren. En wat ik hierbij vaak zie gebeuren is dat, in plaats van het dan anders te doen, we vaak alleen maar harder gaan trekken. Terwijl we ons ergens wel beseffen dat het tijd is om het anders te doen.

En precies daarom heb ik de Boost je Business sessie in het leven geroepen. In deze uitgebreide sessie help ik je echt om even een stapje terug te zetten, zodat je inzicht krijgt in waarom je huidige manier van werken niet tot het gewenste resultaat leidt. En help ik je vervolgens met het opstellen van een concreet plan, zodat je na deze sessie ook weet waar je de komende maanden aan moet werken om je droom alsnog te realiseren.

Wat houdt een Boost je Business sessie in?

✔ Een uitgebreide coachsessie van 2 uur, waarin we een op maat gemaakt plan maken waarmee jouw bedrijf kan groeien. Ook mag je me tijdens de sessie alles mag vragen!

✔ Een voorbereidende opdracht, zodat ik jou en je bedrijf zo goed mogelijk leer kennen en we tijdens de sessie zoveel mogelijk tijd over hebben om de diepte in te gaan.

✔ Een follow-up gesprek na 4 weken, zodat je een stok achter de deur hebt en vragen die later nog naar voren zijn gekomen kunt stellen.

De Boost je Business sessie is iets voor jou als jij…

Als coach of dienstverlener op het punt staat om te gaan ondernemen, net bent begonnen, of al een tijdje onderneemt en de vertaalslag naar online wilt maken.

Als jij op zoek bent naar een echte kick-start om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen, en door wilt groeien naar een consistente omzet van 5k per maand. Dit door vooral slimmer, en niet harder, te werken.

En als je een frisse blik op je bedrijf en jouw strategie wilt, en nieuwsgierig bent naar hoe het is om met mij als coach aan de slag te gaan.

Wil jij intensieve, langdurige begeleiding? Dan past het Groei met je Bedrijf traject beter bij je.

Dit levert de Boost je Business sessie jou op:

De investering voor dit alles is €275,- (vrijgesteld van btw) 

Veel gestelde vragen

Wat als ik hierna alsnog het 1:1 traject wil instappen?
In dat geval vervangt de Boost je Business sessie de kick-off sessie waarmee het 1:1 traject start, en ontvang je 225,- korting.

Wat als ik niet tevreden ben na de sessie?
Ik heb dit gelukkig nog niet meegemaakt. Maar mocht je ontevreden zijn en voldoe je aan de algemene voorwaarden, dan krijg je je geld gewoon terug.

Wat gaan we precies behandelen?
De voorbereidende opdracht geeft mij een goed beeld van waar je staat met je bedrijf, waar je nog tegenaan loopt, en welke vragen en twijfels er bij jou spelen. Aan de hand hiervan wordt dan ook bepaald waar de focus tijdens de sessie op zal liggen. De groei van jouw bedrijf staat natuurlijk centraal, dus we zullen met datgene aan de slag gaan wat jou het meest gaat helpen om te groeien.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan even een mail naar hello@joriensjanine.nl