Groei met je Bedrijf traject

Ontvang 3 maanden lang intensieve, persoonlijke begeleiding om te groeien naar een bedrijf waarin je een fijne consistente omzet, vrijheid en rust in je hoofd ervaart.

Herken jij het volgende?

Je bent begonnen met je online bedrijf, omdat je grootse dromen voor jezelf hebt én een verschil wilt maken in het leven van anderen.

Alleen moet je eerlijk bekennen dat de realiteit helaas anders is…

Maak de shift van aanrommelen en (financiële) onzekerheid, naar een eigen bedrijf met een consistente inkomstenstroom, gevoel van vrijheid en rust.

Hoe zou het zijn als...

Je elke ochtend wakker wordt met een leeg hoofd, en je werkdag rustig kunt beginnen. Je hebt een simpel, helder systeem voor je bedrijf dat zorgt voor klanten. Waardoor je focus hebt, weet je wat je elke dag moet doen, en meer energie overhoudt om andere mooie zielen te helpen met jouw passie.

Over het betalen van rekeningen hoef je je geen zorgen te maken. Als een vriendin je mee uit eten of op vakantie naar de zon vraagt hoef je daar namelijk geen twee keer over na te denken. Want die vrijheid heb je.

Nu dat je vooral slimmer, in plaats van harder, bent gaan werken help je meer mensen dan ooit met jouw passie. Terwijl je ook een goede boterham verdient en geniet van een fijner leven. Want ook dat is een van de redenen dat je bent gaan ondernemen.

En verder voel je een rotsvast vertrouwen en heb je je winnaarsmentaliteit teruggevonden. Aan alles merk je dat je op het juiste pad zit. Want die drive en passie om nóg meer mensen te helpen met je bedrijf, die is alleen maar groter geworden! 

Is ondernemen dan soms nog spannend? Zeker. Maar dat houdt jou niet tegen. Daarvoor is het verlangen om je dromen werkelijkheid te maken namelijk veel te groot.

Denk je nu ‘Dit klinkt te mooi om waar te zijn?’

Dan wordt het de hoogste tijd dat je deze belemmerende overtuiging eens gaat aanpakken. 

En dat je verder gaat dan de overtuiging dat een bedrijf waarin je een fijne omzet draait en vrijheid en rust ervaart onzeker en keihard werken is. Want dit hoeft zeker niet zo te zijn.

Nog even voorstellen...

Hi! Ik ben Jorien, business coach, en ik help ambitieuze vrouwen zoals jij met het bouwen van een bedrijf dat zorgt voor omzet, rust in je hoofd en vrijheid. Niet door harder te werken, maar vooral door slimmer te werken. 

Drie jaar lang heb ik gewerkt als proces- en veranderconsultant voor grote Nederlandse bedrijven als NS en ABN Amro. Om precies te zijn hielp ik hen bij het automatiseren, optimaliseren en slimmer inrichten van hun bedrijfsprocessen, en ondersteunde ik hen bij het doorvoeren van grote veranderingen.

Maar ergens knaagde het: ik haalde geen voldoening uit m’n werk en dus besloot ik dat het tijd was voor verandering.

Een jaar lang heb ik keihard gewerkt om naast mijn fulltime baan als consultant een coach- en NLP opleiding te volgen en van alles klaar te zetten voor mijn bedrijf. Wist ik iets niet? Dan haalde ik ergens alsnog die kennis vandaan, waardoor ik bijvoorbeeld mijn eigen website en Online Academy wist te bouwen.

Maar toen ik de stap maakte naar fulltime ondernemen, startte mijn reis pas echt. Ik kwam erachter dat, met alle kennis en werkervaring die ik had opgedaan, business coaching veel beter bij me paste als mindset coaching. En besloot de dingen opnieuw om te gooien.

En ondertussen struggelde ik met een paniekstoornis. Alles wat op bedrijfsvlak gaande was, samen met een recente verhuizing naar een nieuwe stad in corona tijd en een familielid die uit het leven stapte bleek namelijk te veel te zijn.

Gelukkig schijnt achter de wolken altijd de zon, en heb ik inmiddels het gevoel dingen weer op de rit te hebben. Ik voel nu meer energie en motivatie dan ooit om ambitieuze, enthousiaste ondernemers te helpen, zodat ook zij een bedrijf kunnen bouwen dat zorgt voor consistent resultaat, vrijheid en rust.

Wat gaan we doen tijdens het 1:1 traject?

Groei met je Bedrijf is het traject waarin ik je 3 maanden lang persoonlijk begeleid in het creëren van een online bedrijf dat zorgt voor consistent resultaat, vrijheid en rust in je hoofd. Door een combinatie van coaching, persoonlijke feedback, en een Online Academy met daarin alles over online marketing en sales.

Dit is wat het traject inhoudt:

Dit vind je in de Online Academy:

Jouw succes mindset

Als ondernemer valt of staat je bedrijf met jou als persoon. Daarom starten we met het creëren van de mindset die je nodig hebt om met vertrouwen en rust in je hoofd een goedlopend bedrijf te bouwen.

Branding & positionering

Mensen kopen niet alleen een dienst of product, maar ook een relatie met iemand. In deze module kijken we daarom naar wie jij bent, waar jij en je bedrijf voor staan, en wat jou en je bedrijf uniek maakt.

Jouw ideale klant

Ik leg je uit waarom het zo belangrijk is om een ideale klant te kiezen, en hoe je diegene vervolgens in het hart kunt raken. Zodat ze voor jou kiezen en je ze kunt helpen met jouw dienst of product.

Jouw aanbod

In deze module leer ik je hoe je een winstgevend verdienmodel creëert met een strategisch aanbod, en welke prijzen je daarvoor vraagt.

Succes met social media

Social media is niet meer weg te denken. In deze module leg ik je daarom uit hoe je content schrijft waarmee je jouw ideale klant aantrekt, en transformeert van onbekende naar betalende klant.

Een conversieproof website

Hierin leer ik je hoe je websitebezoekers kunt omzetten in leads en betalende klanten. Inclusief templates om je website pagina’s te herschrijven en ijzersterk in te richten.

Gratis weggevers

Gratis weggevers zijn ideaal om potentiële klanten op een laagdrempelige manier met jou kennis te laten maken, en je maillijst op te bouwen. Ik vertel je hoe je een weggever kiest, hoe je deze slim opbouwt, en hoe je een bijbehorende mailfunnel inricht die converteert

Succes met webinars

Webinars zijn een leuke en goede manier om snel te kunnen groeien met je bedrijf, mits je ze goed inricht. Ik leg je precies uit hoe je dit doet.

Adverteren op social media

Ik ben een enorme fan van adverteren op Facebook en Instagram, omdat je hiermee je doelgroep sneller kunt bereiken met minder moeite. Hoe je dit winstgevend doet leg ik je stap voor stap uit in deze module.

Verliefd op verkopen

Je kunt nog zo’n sterke strategie hebben, maar als je niet weet hoe je een salesgesprek voert heb je daar weinig aan. Ik vertel je daarom hoe je op een fijne manier sales gesprekken kunt voeren, zonder pusherig te zijn. En hoe je omgaat met aankoop bezwaren.

Na dit traject heb jij:

De investering voor het 'Groei met je Bedrijf' traject is 2.250

En mag je ook in 3 termijnen betalen.

Voel je dat dit traject misschien iets voor jou is?
Vraag dan hieronder een kennismakingsgesprek aan.

Je hebt twee keuzes.

Je blijft op dezelfde manier doorgaan als dat je tot nu toe deed, waarbij je nog meer kostbare tijd en energie blijft stoppen in het schieten met losse flodders. Allemaal omdat je je laat leiden door angst en onzekerheid. Bijvoorbeeld door te denken ‘Ik vind het te duur, dus ik doe het niet’.

Grote kans dat er dan niks veranderd. Een situatie verandert namelijk niet ineens door meer te doen van iets dat niet werkt.

Of je kiest ervoor om de cirkel te doorbreken, en je te laten leiden door je dromen en verlangens. Door vanaf nu serieus met je bedrijf en je strategie aan de slag te gaan. Zodat je een droombedrijf kunt bouwen waarin je wél omzet, vrijheid en rust ervaart.

Nu ben ik ervan overtuigd dat je deze pagina niet tot hier zou hebben gelezen als je niet diep van binnen voelde dat het tijd is om je bedrijf serieus te nemen. En naar een volgend niveau te tillen. Jij wilt de mensen die op jouw hulp zitten te wachten namelijk het liefst vandaag al helpen, en nu een fijner leven voor jezelf creëren met financiële vrijheid.

“We cannot become what we want by remaining what we are.”

- Max Depree -

Dit traject is voor jou als jij:

Dit zeggen anderen:

Ik was toe aan een volgende stap in mijn carrière en had allerlei verschillende ideeën en belemmerende overtuigingen over wat die stap ‘moest’ zijn. Jorien heeft me enorm geholpen door mijn droom op tafel te krijgen, en te onderzoeken wat me tegenhield om die droom waar te maken. Ik heb weer het vertrouwen om mijn droom na te jagen en inzicht in de stappen om daar te komen.

– Linde (28), ademcoach –

Voordat ik bij Jorien kwam liep ik er tegenaan dat ik twijfels had, het lastig vond om doelen te stellen en het voelde alsof ik ‘vast’ zat. Door de gesprekken met Jorien heb ik handvatten gekregen om bewuster te zijn van mijn gevoel en waar ik wel en niet energie van krijg. Ik heb meer energie, het gevoel de regie over mijn werk en keuzes te hebben, en ik weet wat ik wil en hoe ik dit kan bereiken.

– Eline (26), logopedist –

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?
De investering voor het traject is 2.250,- met de optie om in drie termijnen te betalen.

Ik vind het spannend om zo’n investering te doen
Dat begrijp ik. Want de kans is groot dat jij moeite hebt om je bedrijf van de grond krijgen en geen tot weinig inkomsten hebt. Besef je allereerst dat dit juist hetgeen is waar we tijdens dit traject mee aan de slag gaan, en je verdient deze investering uiteindelijk dan ook terug. Daarnaast ben je waarschijnlijk super goed in je vak, maar heb je inmiddels gemerkt dat ondernemen ook een vak apart is. En datgene wat je al over ondernemen weet heb je al toegepast. Je zult kennis daarom buiten jezelf moeten zoeken, anders blijf je staan waar je nu staat. Bedenk tot slot ook: wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in financieel, mentaal en qua werkplezier? 

Heb je andere vragen?
Stuur dan gerust een mail naar hello@joriensjanine.nl

Voel je dat dit iets voor jou is, of twijfel je ergens nog?

Vraag dan hieronder een kennismakingsgesprek aan.  

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we naar je bedrijf, waar je nog tegenaan loopt, en of ik je verder kan helpen in dit traject. Daarnaast kunnen we beiden kijken of er een match is. Als ik het gevoel heb dat een collega beter bij je past zeg ik dit ook eerlijk tegen je.